ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνετε οποιαδήποτε επισκευή θωρακισμένης πόρτας;

Όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι εξουσιοδοτημένοι από την Ιταλική εταιρεία Tesio  και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε επισκευή θωρακισμένης πόρτας, διαθέτοντας τα κατάλληλα ανταλλακτικά αν χρειαστεί.

 

 1. Χάλασε το επαγγελματικό ρολό του καταστήματος, μπορείτε να το επισκευάσετε άμεσα;

Σε περίπτωση ανάγκης, οι τεχνικοί  μας μπορούν να δουλέψουν ακόμα  Κυριακές και αργίες για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

 

 1. Χρειάζονται θωράκιση τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες; Πως εξασφαλίζεται αυτό;

Σήμερα χρειαζόμαστε και στα παράθυρα ασφάλεια και μπορεί κανείς να προστατευτεί με τις λεγόμενες σιδεριές ασφαλείας, τύπου φυσαρμόνικα ή θωρακισμένα πατζούρια, η οποία όμως είναι μία πιο ακριβή λύση.

 

 1. Τι ζωή έχουν οι καλές, ποιοτικά, πόρτες ασφαλείας;

Οι καλές ποιοτικά πόρτες είναι για μία ζωή, διότι και οι μεντεσέδες και οι κλειδαριές είναι πιο ποιοτικές και δεν παρουσιάζουν προβλήματα.

 1. Θέλω να αλλάξω άμεσα κλειδαριά στην πόρτα μου και να πάρω καινούργια κλειδιά τι πρέπει να κάνω;

Αρκεί να μας καλέσετε  στο 210- 96 29 035 και  να μας πείτε τι γράφει το κλειδί σας (συνήθεις μάρκες κλειδαριών: tesio, mottura, securemme, dierre, atra, mul-t-lock, omega, potent, cisa, iseo, keso, abus) και αν είναι μεγάλο χρηματοκιβωτίου ή μικρό κλειδί κυλίνδρου. Στη συνέχεια θα σας πούμε τιμή, ανάλογα με τον τύπο κλειδαριάς που έχετε και θα κλείσουμε ραντεβού.

 1. Εαν έχουμε μια παλιά πόρτα ασφαλείας πρέπει να αλλάξουμε την κλειδαριά;

Εάν έχετε μία παλιά πόρτα ασφαλείας με μεγάλο κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου, καλό θα ήταν να την αντικαταστήσετε με κλειδαριές νέας γενιάς. Αν πάλι έχετε πόρτα ασφαλείας με μικρό κλειδί, μπορείτε απλά και εύκολα να αλλάξετε μόνο τον κύλινδρο και όχι ολόκληρη την κλειδαριά.

 

 1. Έχω κλειδαριά με μεγάλο κλειδί και θέλω να βάλω μικρό κλειδί που δεν αντιγράφεται. Γίνεται;

Όποια πόρτα ασφαλείας και αν έχετε, μπορεί να γίνει αλλαγή με μικρό κλειδί,  είτε ακόμα να προστεθεί δεύτερη κλειδαριά με μικρό κλειδί κυλίνδρου, κρατώντας και τα υπάρχοντα κλειδιά.

 

 1. Όταν λέμε κλειδί που δεν αντιγράφεται τι εννοούμε;

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικούς κυλίνδρους με κάρτα ιδιοκτησίας όπως ο κύλινδρος  Magnum & Abus, με αναγραφόμενο κωδικό. Με αυτό τον τρόπο είναι ελεγχόμενη η παραγωγή και δεν μπορεί έτσι να βγει αντικλείδι χωρίς την κάρτα κατοχής και χωρίς το άκοπο κλειδί που διαθέτει η εταιρεία μας ή οι εξουσιοδοτημένοι κλειδαράδες.

 

 

 1. Έχω το μικρό κλειδί με την κάρτα ιδιοκτησίας που δεν αντιγράφεται και θέλω να βγάλω επιπλέον κλειδιά. Που πρέπει να απευθυνθώ;

Επειδή το μικρό κλειδί με την κάρτα ιδιοκτησίας είναι ελεγχόμενης παραγωγής, για θέμα ασφάλειας θα πρέπει να μας καλέσετε ώστε να βρούμε τα στοιχεία σας από το αρχείο μας και να τα εξακριβώσουμε. Στη συνέχεια σας στέλνουμε τα άκοπα κλειδιά. Από τη στιγμή που εσείς λάβετε τα άκοπα κλειδιά, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κλειδαρά και έχοντας την κάρτα ιδιοκτησίας και την ταυτότητά σας, ο κλειδαράς θα σας τα χαράξει.

*Υπάρχουν ειδικά κλειδιά που εκτός από τα άκοπα κλειδιά, ίσως χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κλειδαρά εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία.

 

 1. Έχω μεγάλο κλειδί χρηματοκιβωτίου και θέλω να αναβαθμίσω την κλειδαριά μου. Τι προτείνετε;

Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι η αντικατάσταση της κλειδαριάς με μία νέα με μικρό κλειδί κυλίνδρου. Αυτές είναι και οι λεγόμενες κλειδαριές νέας γενιάς. Όποιο κύλινδρο κι αν διαλέξετε από την γκάμα μας, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο τεχνικός θα τοποθετήσει εξωτερικά της κλειδαριάς ένα ατσάλινο defender, το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο από βανδαλισμούς ώστε να μην σπάει και να μην τρυπάει. Παράλληλα, υπάρχουν και κύλινδροι που διαθέτουν ειδική τομή να σπάει ένα μόνο κομμάτι, σε περίπτωση παραβίασης, για επιπλέον προστασία της κλειδαριάς.

 

 1. Πως μπορώ να ενημερωθώ για το κόστος της πόρτας που μου αρέσει και να κάνω παραγγελία;

Βήμα 1: Διαλέγω το μοντέλο θωράκισης που με ενδιαφέρει.

Βήμα 2: Διαλέγω το σχέδιο εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας.

Βήμα 3: Διαλέγω το χρώμα των επενδύσεων που μου αρέσει.

Βήμα 4: Μας στέλνετε τα παραπάνω στοιχεία με e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 210 – 96 29 035 , και σας λέμε επιτόπου το συνολικό κόστος. Στη συνέχεια έρχεται πάντα τεχνικός στον χώρο σας για επιμέτρηση και πλέον είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε την παραγγελία σας.

 

 1. Πόσο σημαντική είναι η τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας;

Η τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας είναι πολύ σημαντική γιατί έχει να κάνει με την ασφάλεια που παρέχει η πόρτα. Για παράδειγμα, μία πόρτα ασφαλείας τοποθετημένη με αφρό, δεν παρέχει καμία απολύτως ασφάλεια, όσο θωρακισμένη κι αν είναι η πόρτα! Για τον λόγο αυτό, τα συνεργεία της εταιρείας μας κάνουν πάντα τις τοποθετήσεις με τσιμέντο.

 1. Είναι σωστό να κλειδώνουμε από μέσα και να μένουν τα κλειδιά πάνω στην πόρτα;

Το να αφήνουμε επάνω στην πόρτα τα κλειδιά από μέσα όταν κλειδώνουμε δεν είναι κακό, εάν βέβαια διαθέτουμε κλειδαριά κυλίνδρου με μικρό κλειδί και difender.

Εάν όμως έχουμε κλειδιά τύπου στυλό ή χρηματοκιβωτίου καλό είναι να το αποφεύγεται διότι μπορεί να το γυρίσουν ξεκλειδώνοντας την πόρτα σας.

 1. Πως μπορώ να πληρώσω;

Είτε μετρητοίς με κάποια έκπτωση, είτε με συναλλαγματική, είτε με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 1. Πόσος είναι ο χρόνος παράδοσης μιας πόρτας ασφαλείας;

Οι πόρτες με ίσια ξύλα είναι ετοιμοπαράδοτες, μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και την ίδια μέρα, σε περίπτωση διάρρηξης,

Για πόρτες με σχέδια παντογράφου ή χειροποίητα, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται γύρω στις 10 – 12 μέρες.

Για πόρτες με αλουμίνιο, ο χρόνος παράδοσης είναι 20 – 25 μέρες.

 

 1. Δεν υπάρχει δυνατότητα να επισκεφτώ το κατάστημα, μπορεί να έρθει πωλητής/τεχνικός στο χώρο μου;

Φυσικά και μπορεί να έρθει τεχνικός ή πωλητής από το χώρο σας με δειγματολόγια. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας αφήσετε την διεύθυνση και τα στοιχεία μας και οι πωλητές μας θα έρθουν το συντομότερο στο χώρο σας χωρίς καμία χρέωση.

 1. Μπορώ να κάνω ότι απόχρωση ή σχέδιο θέλω;

Υπάρχει μεγάλη γκάμα επενδύσεων και χρωμάτων, αν θέλετε κάποιο ειδικό σχέδιο ή χρώμα μπορούμε να το αναλάβουμε κατόπιν παραγγελίας

.

 1. Ενδιαφέρομαι για πόρτα εισόδου πολυκατοικίας πως μπορώ να ξέρω το κόστος;

Σ’ αυτή τη περίπτωση πρέπει να στείλουμε τεχνικό για μελέτη του χώρου σας ώστε να σας βγάλουμε την καλύτερη προσφορά.

 1. Αλλάζω πάτωμα στο σπίτι μου. Σηκώνεται η πόρτα ασφαλείας;

Υπάρχουν πόρτες ασφαλείας που έχουν ρυθμιζόμενους μεντεσέδες, οι οποίοι επιτρέπουν το σήκωμα της πόρτας κάποια χιλιοστά. Σε περίπτωση που αλλάζετε πάτωμα θα πρέπει να γίνει κόψιμο της πόρτας. Είναι μία διαδικασία που διαρκεί περίπου 2 ώρες και γίνεται απευθείας στο χώρο σας.

 

Θέλω να κάνω ανακαίνιση στο χώρο μου και θέλω να αλλάξω επενδύσεις. Τι πρέπει να κάνω;

Σ’ αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έρθει τεχνικός στο χώρο σας για επιμέτρηση. Στη συνέχεια, αφού διαλέξετε το χρώμα και το σχέδιο που σας αρέσει, η αντικατάσταση μπορεί να γίνει εντός λίγων ημερών.

 

 1. Έγινε διάρρηξη στην περιοχή μου και θέλω άμεσα να βάλω μία πόρτα ασφαλείας. Πόσο σύντομα μπορεί να γίνει;

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση της  πόρτας και αυθημερόν αρκεί να είναι με ίσια ξύλα ή με σχέδια που υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας.

 

 1. Έστω και για δέκα λεπτά να λείψουμε από το σπίτι, πρέπει να κλειδώνουμε ή απλά να τραβάμε την πόρτα;

Ακόμη και για 5’ λεπτά, εάν λείψετε από το σπίτι σας κλειδώστε την πόρτα σας, διότι ξεκλείδωτη δεν παρέχει καμία ασφάλεια και ένας επιτήδειος την ανοίγει σε μισό λεπτό.

 

 1. Σε μια συμβατική πόρτα, όχι θωρακισμένη, κάνει δουλειά μια καλή κλειδαριά; ή μια αλυσίδα ή τι άλλο; Προτείνετέ μας.

Σε μία συμβατική πόρτα, όχι θωρακισμένη, εάν βάλετε μία καλή κλειδαριά, ουσιαστικά δεν σας προστατεύει, διότι ο κλέφτης δεν ασχολείται με την κλειδαριά αλλά με λοστό. Έτσι φεύγει ένα κομμάτι του ξύλινου κασσώματος και ανοίγει. Εάν πάλι έχουμε βάλει και λάμες στο κάσσωμα και δεν υποχωρήσει με λοστό, τότε η πόρτα σπάει, οπότε και πάλι ανοίγει.

 1. Θέλω να βάλω μία πόρτα ασφαλείας στην επαρχία. Μπορείτε να το αναλάβετε;

Φυσικά και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από δικό μας συνεργείο με επιπλέον χρέωση τα μεταφορικά έξοδα, ή να την αποστείλουμε με πρακτορείο και να την παραλάβετε εσείς από όποια περιοχή σας εξυπηρετεί.

 1. Θέλω να τοποθετήσω μία πόρτα ασφαλείας με πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης. Υπάρχει;

Βεβαίως και διαθέτουμε πόρτες με πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης, κατόπιν παραγγελίας. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα ειδικά αυτά μοντέλα πορτών.

 

 1. Θέλουμε να κατασκευάσουμε δωμάτιο πανικού και θησαυροφυλάκιο, μπορείτε να αναλάβετε εσείς;

Φυσικά και μπορούμε να αναλάβουμε ένα τέτοιο έργο. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έρθει ειδικός για να μελετήσουμε τον χώρο και να σας δώσουμε προσφορά.

 

 

 

 

Καλέστε μας στο

210 96 29 035